SecretariaatOpen donderdag 23 juni
19u00-19u30

2e Prov 27 juli 2022

19.00u

KSAV A - beloften Lierse

wedstrijdbal:

4e PROV 3 augustus 2022

19.30u

KSAV B - Zichem

wedstrijdbal:

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Poederlee - Ksav 0-7 (verslag & foto's)

St. Dimpna herstelde zich vlot na de zwakke prestatie van vorige week.

 

K. S.A.V. startte gretig en toonde zich een autoritaire koploper, al dient wel gezegd dat Poederlee erg weinig weerstand bood.

 

 

 

 

Vanaf het eerste fluitsignaal nam St. Dimpna de bal in z'n bezit, de zwart-witten zette de thuisploeg meteen onder druk waardoor er voor de thuisspelers dikwijls geen andere oplossing bestond dan de bal maar ver weg of buiten te trappen.

 

Er kwamen snel kansen voor Niels Taels en een erg bedrijvige Michiel Geeraerts die na een tiental minuten de score opende.

 

Na een lange run bereikte Niels Taels met een knappe voorzet Sepp De Roover die de volledig vrijstaande Michiel Geeraerts bediende die deze opgelegde kans mooi afmaakte.

 

 

 

 

Poederlee wist van geen hout pijlen maken, K. S.A.V. bleef met hoog spel en knappe aanvallen de match beheersen.

 

Na een dik kwartier verdubbelde St. Dimpna de score, een vrije trap van Lars Luyckx bereikte via Michiel Geraerts de mee opgerukte Kevin Mertens die de bal moeiteloos binnenschoof.

 

Er was bijna een halfuur gespeeld wanneer Poederlee voor de eerste keer kon dreigen, K. S.A.V. -doelman Glenn Baeten duwde de harde schuiver van Keijsers ten koste van een hoekschop uit z'n kooi.

 

Hierna volgde de mooiste aanval uit de wedstrijd, prachtig ééntijds samenspel tussen Michiel Slaets en Sepp De Roover kon net niet afgerond worden door Niels Taels.

 

 

 

 

Enkele minuten later was het wel raak, een nieuwe vrije trap van Lars Luyckx werd ditmaal verlengd door Kevin Mertens waarna de klaar kijkende Michiel Geeraerts z'n tweede van de namiddag binnen knalde.

 

Vlak voor de pauze werd dan ook nog thuisspeler Orban met twee maal geel uitgesloten zodat Poederlee nog een hele tweede helft met z'n tienen verder moest en de zege van K. S.A.V.  zo goed als vast stond.

 

 

 

 

Na de pauze duurde het even vooraleer de match weer opgang kwam, de thuisploeg trok zich met z'n allen terug in verdediging in de hoop van een pandoering gespaard te blijven en K. S.A.V. wist aanvankelijk geen oplossing ondanks de man meer situatie. 

 

Michiel Slaets schudde iedereen weer wakker, na een lang uitgesponnen aanval trapte hij tussen een bos van spelers de bal rustig naast de doelpaal binnen.

 

De zwart-witten dreven nu zonder te forceren de score stelselmatig op.

 

 

 

 

Met nog twee doelpunten van Michiel Geeraerts (nummer drie en vier) en één doelpunt van topschutter Niels Taels liepen de cijfer voor de hopeloze thuisploeg nog hoog op.

 

In het slot van de match kwam de thuisploeg nog dicht bij de eerredder, eerst zette Glenn Baeten zijn eigen foutje recht door de oprukkende Aters nog af te stoppen en even later pareerde hij een knap schot van de beste Poederlee speler Keijsers.

 

 

 

 

Een deugddoende zege van K. S.A.V. dat met vertrouwen de moeilijke maand februari tegemoet kan gaan.

 

Zaterdag komt rode lantaarn SK Herentals afgezakt naar het Sultan stadion, daarna volgt de absolute topper in Wezel.

 

 

 


Gepost op: 29 januari 2018 om 20.12h

Aantal keren gelezen: 1529

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV


Dames 4e PROV