wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV B 0-3 Punt Larum (verslag,foto's, video, uitslagen 4E)

Bekijk het video verslag van de hoogtepunten van de wedstrijd KSAV B - Punt/Larum op KSAV TV.

Klik op onderstaande (paarse) link om de hoogtepunten te bekijken

/userfiles/files/KSAV B - FC Punt-Larum 18-11-2018(1).mp4

St. Dimpna kreeg het snelste doelpunt uit zijn bestaan tegen, na nauwelijks twintig seconden trapte topschutter Van Hoof de bezoekers op voorsprong.

K. S.A.V. had even tijd nodig om hiervan te bekomen, en Pu/La probeerde hiervan te profiteren om de score te verdubbelen, maar K. S.A.V. doelman Simon Stappaerts liet niet begaan.

Stilaan kwam St. Dimpna beter in de match, een kopbal van Stef Biesemans belandde op de lat en de schoten van Jens Van Horebeek en Arthur Van Den plas werden in laatste instantie afgeblokt.

Maar Pu/La dreigde meermaals met snelle counters, terwijl de hoekschoppen en hoge ballen voor het St. Dimpna doel steeds voor gevaar zorgden.

Arthur Van Den Plas kreeg nog een mooie kans maar door een slechte balcontrole kon doelman De Wilde makkelijk redding brengen.

Een paar minuten voor het rustsignaal konden de bezoekers na een zoveelste hoekschop de score verdubbelen, de vrijstaande Lander Vangenechten kon de bal makkelijk in doel koppen.

Na de pauze controleerde Pu/La rustig de wedstrijd, St. Dimpna ging wel opzoek naar de aansluitingstreffer maar het bleef bij enkele kleine kansjes via Akash Michiels en Jens Van Horebeek, maar de Pu/La doelman echt verontrusten lukte niet.

Ook K. S.A.V. doelman Simon Stappaerts moest nog nauwelijks optreden, tot vijf minuten voor affluiten sluipschutter Van Hoof een voorzet van Cowé mooi binnen kopte en de 0-3 eindstand vastlegde.

Het jonge St. Dimpna kon zich niet herstellen na die vroege opdoffer en het geroutineerde Punt/Larum behaalde een gemakkelijke overwinning binnen.

Zaterdag avond maakt St. Dimpna de verplaatsing naar titelfavoriet Rauw, alweer een harde noot om kraken.