KSAV B - Houtvenne B

KSAV B 1-3 Zammel (foto's)

KSAV B speelde een zeer degelijke wedstrijd tegen leider Zammel.

Heel wat volk in deze Geelse derby waar trainer Jef Belmans het op nam tegen zijn ex. ploeg KFC Zammel.

De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd en konden via Yannick Peetermans de 0-1 (’22) en 0-2 (’32) scoren.

Te gemakkelijke tegendoelpunten via een korte hoekschop en mistasten in de verdediging waarbij de ervaring van de gekwetste Dieter Vandeweyer gemist werd (spierscheur).

Bram van Asten staat goed te keepen en pareert de pogingen van Wartel en Peetermans.

KSAV reageert meteen met een mooi in elkaar geknutselde aanval , maar zowel Yorgo Valkenborghs als Willen Wuyts komen net te kort om te scoren.

Nochtans voetbalde KSAV goed mee en liet regelmatig de betere acties noteren.

Na de koffie was KSAV de betere ploeg tegen één van de titelkandidaten en Willen Wuyts kopte een unieke kans over.

Amper drie minuten later reageert Willem door een mooi opgezette aanval de aansluitingstreffer tegen de netten te trappen 1-2 (’59).

De thuisploeg blijft de beter voetballende ploeg en bij onze Geelse buren is het pompen of verzuipen.

Een kwartier voor het einde komen Yoppe Gybels en Jonas Pauwels de moegestreden Senka Bellens en Klaas Goossens vervangen.

De gelijkmaker hangt in de lucht maar Zammel kan op de 83ste minuut scoren als er achteraan een foutje begaan wordt, en Vandewouwer op de counter de 1–3 eindstand op het wedstrijdblad trapt.

Nils De Smedt komt in de slotfase Ward Gielis vervangen.

KSAV B speelde een aangename partij in deze faire derby.

Volgende zaterdag trekken we naar Herselt waar we ex. doelman Denzel Van Looy weerzien.

Gepost op: 15 september 2022 om 20.57h

Aantal keren gelezen: 12202