Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV 8-0 Noordstar (verslag & foto's)

St. Dimpna haalde flink uit, de match eindigde op een monsterscore tegen een onthoofd Noordstar dat meer dan één speelhelft met negen man verder moest.

In de eerste twintig minuten waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, de ploegen zochten naar de juiste openingen maar de verdedigers vingen de aanvallen vlot op.

Het was Noordstar dat het vuur aan de lont stak, Scheerens werd knap vrijgespeeld in de grote rechthoek maar K. S.A.V. doelman Glenn Baeten redde puik. Uit deze fase haalden de bezoekers drie hoekschoppen op rij, die voor heel wat paniek in de St. Dimpna defensie zorgde.

Stilaan komt K. S.A.V. meer en meer gevaarlijk opzetten, de afgezonderde Michiel Slaets schiet in het zijnet terwijl het schot van Sepp De Roover op de paal treft.

Even later opnieuw pech voor St. Dimpna een mooie aanval via Niels Taels en Sepp De Roover maar Michiel Slaets trapt van kortbij op de paal.

Dit is het sein voor een dolle vijf minuten, een voorzet van Michiel Slaets word gemist door een Noordstar verdediger waarna Sepp de Roover de openingstreffer binnen trapt.

De bezoekers zijn amper bekomen van deze opdoffer wanneer Niels Taels  net buiten de grote rechthoek gepakt word door Noordstar doelman Van Nueten die rood krijgt. De daaropvolgende vrije trap word door Lars Luyckx keihard naar de hoek getrapt, invallers doelman Helsen kan de bal nog uit z'n doelvlak houden maar de goed gevolgde Niels Taels trapt de rebound binnen.

De supporters zijn amper van alle commotie bekomen of een schot van Sepp De Roover word door Noordstar verdediger T' Seyen met de arm uit het doel gehouden, gevolg, een nieuwe rode kaart en strafschop binnen getrapt door Niels Taels.

Met deze 3-0 voorsprong en heel wat stof om over bij te praten werd er gerust.

In de tweede helft word de match snel in een beslissende plooi gelegd, Yannick Janssens stuurt Michiel Geeraerts weg en Michiel laat deze opgelegde kans niet liggen.

Daarna gebeurt er lange tijd niet veel, St. Dimpna laat het tempo gevoelig zakken en de moedige bezoekers verdedigen zich met hand en tand.

Pas in de laatste 20 minuten plooit Noordstar helemaal, via Bart Vanhaeren, Niels Taels, Killian Goots en nogmaals Michiel Geeraerts loopt de score nog op tot 8-0.

Door deze monster overwinning loopt K. S.A.V. acht punten uit op het trio achtervolgers Wezel, Balen en Bouwel.

Trouwens na het gelijke spel van De Kempen  in de topper op Olmen is K. S.A.V. St. Dimpna de enige ploeg die na elf speeldagen nog het maximum van 33 op 33 prijkt.

Volgende week zondag of misschien toch nog zaterdagavond maken we de verplaatsing naar Oosterzonen, we zijn benieuwd of onze jongens zich aan het kunstgras terrein kunnen aanpassen.

Gepost op: 5 november 2017 om 13.05h