Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV B 2-3 Grobbendonk (verslag)

Drie tegendoelpunten in geschenkverpakking.

 

Na al die vroege tegentreffers in de laatste wedstrijden begon St. dimpna dit keer wel geconcentreerd aan de wedstrijd.

 

Grobbendonk was uit op een vroege voorsprong, kwam ook wel een paar keer gevaarlijk opzetten maar de K. S.A.V. defensie was bij de les en bleef overeind.

 

Stilaan kwam St. Dimpna beter in de match en na een mooie aanval trapte Florian Synaeve K.S.A.V. na twintig minuten zelfs op voorsprong.

 

Maar op het halfuur kreeg Arthur Van De Plas de bal op twee hoekschoppen maar niet weggewerkt, bij de derde kon de geheel vrijstaande Prims de bal makkelijk binnen koppen.

 

Een paar minuten later was er balverlies vlak voor de grote rechthoek, en de ervaren De Pooter strafte dit ongenadig af.

 

Nog eenmaal kon St. Dimpna gevaarlijk tegenstoten, maar de Grobbendonk portier stopte zowel het schot van Jens Vanhorebeek als de herneming van Florian Synaeve.

 

De tweede helft begon dramatisch voor St. Dimpna, amper afgetrapt werd een te korte terugspeelbal door Meukens tegen de netten geknald.

 

Meteen een moeilijke opgave om de negatieve reeks af te stoppen.

 

Toch liet K. S.A.V. het hoofd niet hangen, de jonge garde bleef goed meevoetballen en wanneer Florian Synaeve na een klein uur de aansluitingstreffer scoorde was er opnieuw hoop.

 

De bezoekers loerden op de tegenaanval en kregen nog wel enkele kansen, de beste via Verlinden die van kortbij hoog over trapte.

 

Maar ook K.S.A.V. kreeg z'n kansjes, een vrije trap van Abder Araouchi kwam via de binnenkant van de paal terug in het veld.

 

In de slotminuten zette St. Dimpna nog een slotoffensief in gang maar scoren lukte niet meer, waardoor het alweer een dure nederlaag incasseerde, voornamelijk aan zichzelf te danken door de al te gemakkelijke tegen goals.

 

Na de winterstop gaat K. S.A.V. B op bezoek bij titelkandidaat Poederlee.


Gepost op: 17 december 2018 om 21.37h

Aantal keren gelezen: 1191

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV