KSAV B - Houtvenne B

KSAV B wint met zware cijfers tegen Testelt

Na eerst Zichem kwam nu Brabantse derde provincialer Testel aan de beurt.

Met liefst een 1-5 overwinning kwam het B-elftal thuis uit het Brabantse.

Nochtans begon de wedstrijd niet zo denderend want na tien minuten kwam de thuisploeg op een 0-1 voorsprong.

Op het halfuur ko Robbe Bens op aangeven van Willem Wuyts de gelijkmaker scoren 1-1.

Na de pauze nam KSAV het heft in handen en scoorde Willem Wuyts en Yorgo Valkenborghs , bediend door Tim Gilis de 1-2 en 1-3.

Robbe Bens scoorde op het halfuur in de tweede helft zijn tweede doelpunt op aangeven van Davy Ceulemans.

Die zelfde Ceulemans kon in het slot van de wedstrijd de eindstand 1-5 op het scorebord brengen na assist van Yorgo Valkenborghs.

Zaterdag 13 augustus spelen we om 16u00 uit tegen St. Lenaerts B voor de beker van Antwerpen.

Voor partij te geven zaterdag 13 augustus thuis tegen eerste provincialer Kontich A voor de beker van Antwerpen , ginnen we nog een oefenwedstrijd spelen tegen de buren van Berg & Dal.

Op bezoek tegen misschien wel de topkandidaat om te promoveren in eerste provincialen lijkt een moeilijke avond te worden.

We trekken naar Meerhout zonder Lars Gielis, Niels Bodard, Pieter Michiels, Kobe Stokmans, Thijs Engelen en Wout Jacobs waardoor Thijs Lijnen, Ward Gielis, Stijn Vangemert en Marvin Masudi hun eerste speelminuten kregen.

Berg & Dal op volle sterkte was een maat te groot voor dit jonge KSAV.

Met de rust een droge 3-0 en met nog twee doelpunten in de tweede time was die vriendschappelijk een te zware dobber voor KSAV.

Zaterdag 13 augustus in het Sultanstadion om 18u30 KSAV A - Kontich A.

Gepost op: 11 augustus 2022 om 8.30h