Zowel A en B ploeg verliezen hun thuiswedstrijd

KSAV A gaat kansloos met 2-7 onderuit tegen Antonia.

KSAV A 2-7 Antonia

Met enkele nieuwkomers (de youngsters Mats Scheveneel en Wout Van Ham begonnen aan de aftrap en met Bart Vanhaeren en Lorenz Mols terug uit kwetsuur) begon KSAV het eerste kwartier hoopvol aan de aftrap.

Maar net als de voorbije wedstrijden werd er te veel ruimte weggegeven en slap verdedigd zodat na een dik halfuur de wedstrijd reeds gespeeld was met tegendoelpunten van Sam van In ('18), Wouter Keyzer ('29) en Sidney Bertels.

Aan de pauze 0-3 achter en één enkele kans (kopbal Lorenz Mols) komt KSAV erg zwak voor de dag.

Drie vervangingen te noteren tijdens de rust , Michiel Slaets, Leeroy Gypen en Dries Vanlommel komen in de ploeg.

KSAV begint na de pauze gretiger aan de wedstrijd en Lars Luyckx kan tien minuten in de tweede helft vanop links zich doorzetten en aan de eerste paal de 1-3 binnenknallen.

De bezoekers van slag maar enkel minuten later kan Sidney Bertels zijn tweede van de avond binnentrappen 1-4.

Met behulp van de bezoekende doelman kan Sepp De Roover de 2-4 tegen de netten prikken.

Maar de bezoekers blijven de betere ploeg en krijgen kans op kans en kunnen het laatste halfuur nog driemaal scoren 2-7.

Met 18 tegentreffers in de laatste drie partijen en met een 0 op 9 is KSAV na drie erg zwakke (en beschamende prestaties) glijd KSAV verder af in het klassement.

Met een zware verplaatsing zondag naar een sterk Berg & Dal is het tijd om bezinning en vooral betere prestaties.

KSAV B 2-3 SKS Herentals

KSAV B begon sterk aan de wedstrijd en kwam na 8 minuten reeds op voorsprong als Jonathan Heymans tegen de onderkant van de deklat knalt en de goed volgende Arthur Van de Plas de 1-0 binnenkopt.

Ook SKS laat zich niet onbetuigd maar doeman Simon Stappaerts staat paraat.

Na de pauze kan Robin De Scheemaecker de 2-0 op de scorebord brengen.

Wat dan volgt is een erg zwakke twintig minuten waar de bezoekers op en over de thuisploeg gaat.

Van de Brande , Van Gestel en Peeters scoren voor SKS Herentals waardoor een knappe eerste helft verloren gaat.

Via Niels Bekkema , Rune Lievens krijgt KSAV nog kansen op de gelijkmaker maar het blijft 2-3.

Gepost op: 6 oktober 2019 om 14.14h