SecretariaatOpen: maandag 25/9
18u30-19u30

2e Prov 23 september 2023

19.00u

KSAV A - Lentezon

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 september 2023

15.00u

KSAV B - Zammel

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Woordje van de voorzitter

Beste speler, trainer, delegee, vrijwilliger, sponsor, ouder en sympathisant,

 

Vooreerst zou ik een woordje van dank willen uitspreken jegens onze past voorzitter Koen Heuvelmans. Koen heeft de voorbije 12 jaar als voorzitter enorm veel werk verricht en onze club gebracht waar ze vandaag staat. KSAV evalueerde in deze 12 jaar tot een van de grootste familieclubs van onze provincie, we namen onze intrek in het nieuwe complex op de Eikenvelden en als kers op de taart veroverden we vorig seizoen met onze A ploeg een zitje in eerste provinciale. Nooit eerder stonden we met onze club zo hoog in de ranking.

 

Het is voor mij dan ook een hele eer om Koen te mogen opvolgen, de komende 3 jaren. Naast de dagelijks besognes zie ik mijn voornaamste uitdagingen op 3 vlakken:

 

1. Op infrastructureel vlak: het nijpend tekort aan trainingsvelden dient opgelost te worden. Daarnaast vraagt groei van onze club ook een uitbreiding van onze faciliteiten. Deze zijn in volle voorbereiding en zullen als alles gunstig blijft verlopen nog dit jaar worden uitgerold.

 

2. Op vlak van medewerkers: KSAV St Dimpna is familieclub en draait hoofdzakelijk op vrijwilligers, mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de club en onze jeugd, iets wat vandaag de dag geen evidentie meer is. Daarom net als alle andere non-profit organisaties zijn we steeds opzoek naar nieuwe gemotiveerde vrijwilligers. We dienen ons vrijwilligersteam te versterken in alle geledingen. Voel jij je geroepen? Spreek mij of een van onze vrijwilligers aan. Alle hulp is welkom.

 

3. Op sportief vlak: Ons blijven verbeteren zowel op als naast het veld. Binnen 3 seizoenen zouden we met onze A ploeg een vaste waarden moeten zijn in 1ste provinciale. Daarnaast wens ik ook speciale aandacht voor onze jeugd en hun begeleiders. Enkel door gemotiveerd te trainen en de nodige bijscholingen kunnen we onze positie als familieclub handhaven en zelfs nog versterken.

 

Ik hoop, de komende 3 jaren, samen met jullie allen de ingeslagen weg te kunnen verderzetten en de club te laten floreren. Voor hen die Koen nu al missen, niet getreurd, Koen blijft actief in de club en voorzitter van de beheerraad.

 

Met sportieve groeten

Joost Knapen


Gepost op: 2 februari 2020 om 12.12h

Aantal keren gelezen: 1013

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV