Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV 3-1 Balen (verslag & foto's)

Perfect  thuisrapport

 

Deze topper bijgewoond door een 650 tal kijklustigen kende een spannend verloop en werd enigszins gevleid gewonnen door K.S.A.V. , Balen verdiende na een sterke tweede helft wel een gelijkspel.

 

 

 

 

 

Het waren ook de bezoekers die zich in de aanvangsfase het gretigst toonden, maar St. Dimpna herstelde algauw het evenwicht en toonde nogmaals zijn efficiëntie.

 

Na een dikke tien minuten kreeg Michiel Slaets heel wat vrijheid voor de grote rechthoek, en verraste met zijn lage schuiver in de hoek de bezoekende doelman.

 

 

 

 

De gasten moesten bekomen van deze opdoffer, gelukkig voor hen had Balen portier Melis nu wel een goede parade in huis op het schot van Yannick Janssens.

 

St. Dimpna had de match in handen, Balen probeerde het wel op counter maar kon doelman Glenn Baeten geen enkel keer verontrusten.

 

Op het halfuur had K. S.A.V. wel een serieuze tegenslag te verwerken, binnen de tien minuten moest het met Sepp De Roover en Yannick Janssens twee sterkhouders vervangen, Dries Daems en Killian Goots kwamen er dus veel vroeger in dan voorzien.

 

 

 

 

Toch verdubbelde St. Dimpna nog voor de pauze zijn voorsprong, Niels Taels kapte enkele tegenstanders uit, bediende dan Michiel Slaets die vanuit een scherpe hoek z'n tweede van de avond tegen de netten knalde.

 

Balen kreeg vlak voor het rustsignaal zijn eerste echte kans, na een vrije trap van Dekkers belandde de bal bij de vrijstaande Rochette maar de K.S.A.V. doelman was ter plekke om het gevaar te bezweren.

 

 

 

 

 

Na de pauze starten de bezoekers met een verschroeiend tempo, dat al snel beloond werd met de aansluitingstreffer.

Enkele St. Dimpna verdedigers werden gepasseerd en Wils trapte de bal overhoeks binnen.

 

Balen voerde nu de forcing en de gelijkmaker hangt meermaals in de lucht, St. Dimpna komt niet meer onder de aanvallende druk uit.

 

De bezoekers zijn er een aantal keer heel dicht bij, maar K. S.A.V. - doelman Glenn Baten kent een superieure avond.

 

 

 

 

Met enkele sublieme reddingen haalt hij de pogingen van Dausy, Dekkers en Claes uit z'n doel, en ook na een enorm geharrewar in zijn doelgebied heeft hij het laatste woord, en kunnen de zwart - witte supporters opgelucht adem halen.

 

Stilaan mindert de druk van de gasten en kan St. Dimpna enkele keren gevaarlijk counteren.

 

Een spectaculaire omhaal van Niels Taels vliegt nipt over en de Balen portier haalt met een voetveeg de knal van Kilian Goots uit z'n doel.

 

 

 

 

Negen minuten voor affluiten valt de beslissing, na een snelle tegenaanval via Killian Goots en Michiel Geeraerts frommelt Niels Taels in twee tijden de bal binnen.

 

Meteen is de match beslist, want de bezoekers hebben alles gegeven en kunnen niet meer reageren op deze dubbele achterstand.

 

 

 

 

Het heeft een paar keer aan een zijden draadje gehangen, maar door deze overwinning en ook al door het gelijkspel van de andere achtervolger Wezel doet K. S.A.V. een schitterende zaak in het klassement.

 

Met een perfect thuisrapport van 27 op 27 en liefst 42 doelpunten werden de St. Dimpna supporters meermaals verwent. 

Indien er zaterdag in Mol ook nog puntjes gesprokkeld worden kan K. S.A.V. - St. Dymphna met een gerust gemoed de eindejaarsperiode vieren.

 

 


Gepost op: 10 december 2017 om 20.49h

Aantal keren gelezen: 3487

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV