KSAV B - Heultje

De Kempen 4-2 KSAV A , Tongerlo 3-1 KSAV B

Op bezoek bij de eerste in het klassement FC De Kempen.

Door de blessure van Leeroy Gypen moet trainer Guy Taels de ploeg herschikken en komt jeugdspeler Mats Scheveneels in de ploeg.

Vijf minuten zijn we ver als KSAV de eerste kans van de wedstrijd krijgt , Robin De Scheemaecker besluit voorlangs.

We zijn een kwartier ver als thuisspeler Nesen een mooie slalom door de KSAV verediging niet in een doelpnt kan omzetten.

KSAV kan behoorlijk stand houden maar het blijft opletten voor de Kempense spitsen Hoefnagels en Lauryssen.

Voor de tweede keer dit seizoen gaan we rustten met een 0-0 stand.

Na slecht uitverdedigingen kan de Kempen via Lauryssen die mooi binnenkopt de 1-0 scoren.

De zwart/witten blijven er in geloven en kapitein Lars Luyckx kan van via vrije trap de gelijkmaker scoren 1-1.

Enkele minuten later kan Lauryssen zijn tweede van de avond scoren als de KSAV defensie niet aan het opletten is en een korte vrije trap binnengaat 2-1.

Een kwartier voor het einde krijgt thuisverdediger Spiessens zijn tweede gele kaart.

Hierdoor kan Ismad Kharichef profiteren en kan KSAV terug in de match brengen 2-2.

Wie dacht dat we een punt gaan meebrengen komt bedrogen uit want De Kempen kan in de laatste drie minuten nog tweemaal scoren via Vanderlinden en Hoefnagels.

Een behoorlijke wedstrijd van KSAV maar zoals de voorbije weken geven we steeds te veel en te gemakkelijk doelpunten weg.

Zondag 17 november geven we om 17u00 in het Sultan stadion Berlaar-Heikant partij.

Gepost op: 9 november 2019 om 20.39h