Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Poppel 5-0 KSAV

Een collectieve off-day plus de ijspiste waar heel wat speler zich niet konden aan aanpassen zorgden voor deze zware nederlaag.

Nochtans zag niemand deze zware cijfers in de eerste helft aankomen.

St. Dimpna was het meest aan de bal maar kon nauwelijks gevaar scheppen.

De match was twintig minuten ver vooraleer de thuisploeg eens in het strafschopgebied van K. S.A.V. opdook.

Tot éénieders verbazing kreeg Poppel een penalty in geschenkverpakking, na heel wat protest liet Van Den Broek zich niet pramen en knalde de 1-0 binnen.

Na deze fase was de ref het noorden helemaal kwijt, hij floot er maar oplos en de zwaaide voortdurend met gele kaarten.

Wat St. Dimpna ook probeerde niets lukte, er kwamen nauwelijks kansen.

De tweede helft kon niet slechter beginnen voor St. Dimpna, nauwelijks was er afgetrapt of Weerman strafte geknoei in de K. S.A.V. defensie af.

St. Dimpna bakte er niets meer van, nieuw gestuntel in de defensie zorgde ervoor dat Schellekens de bal maar in het lege doel te leggen had.

De match was beslist en tot overmaat van ramp kreeg Michiel Slaets nog een pietlullige tweede gele kaart aangesmeerd.

Bij de thuisploeg lukte nu alles, Weerman met een schitterende lob bal en Van den Broek met z’n tweede vanop de stip legden de forfait cijfers vast.

Mits winst had St. Dimpna een gouden zaak kunnen doen, want buiten Kasterlee en Zwaneven lieten alle andere concurrenten eveneens van hun pluimen.

Jammer genoeg heeft een overwinning er nooit ingezeten, hopelijk kan deze pandoering zondag in het eigen Sultan stadion tegen Verbr. Arendonk rechtgezet worden.