wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV 4-0 Wezel

St.-Dymphna speelde op de slotdag een prima wedstrijd tegen het hoog aangeschreven Wezel.

K. S.A.V. beheerste de match van begin tot einde en stuurde de bezoekers zonder pardon met een niet eens overdreven 4 / 0 score naar huis.

Vanaf het eerste fluitsignaal trok St.-Dymphna ten aanval, het was echter niet het dagje van topschutters Guy Peeters die in de eerste helft een viertal mooie kansen onbenut liet.

Op het kwartier opende Tom Jeurissen met een mooie plaatsbal verdiend de score.

Nadien lieten ook Pieter Daems , Michiel Slaets en Tom Jeurissen nog wenkende kansen onbenut waardoor Wezel dat de St.-Dymphna verdediging geen enkele keer in verlegenheid kon brengen met een gevleide 1 - 0 achterstand de rust inging.

Ook in de tweede helft bleef St.-Dymphna de wedstrijd domineren, K.S.A.V. bleef alsnog de kansen missen maar op het uur strafte Dries Daems geklungel in de Wezel – defensie koelbloedig af.

Deze dubbele voorsprong gaf de thuisploeg vleugels en Kristof Ooms en Tom Jeurissen zetten de ruime maar verdiende 4 – 0 eindcijfers op het scorebord.

Door deze mooie overwinning sluit K. S.A.V. St.-Dymphna de competitie af op een verdienstelijke zesde plaats , een mooie bekroning voor spelers en technische staf die de verwachtingen helemaal waar maakten.