Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant 6

 

Heenronde  afgelopen,

 

                          Het voorbije weekend startte reeds de terugronde van de competitie 2010 – 2011. K.S.A.V. zette die succesvol in met een makkelijke zege tegen staartploeg Achter – Olen. Voor de meesten lijkt dit een logische zege maar trainer Gert Raeymaekers moest serieus sleutelen aan zijn ploeg. Hierdoor kregen youngsters Jef Vercammen en Robin Lievens een kans hun voetbaltalent te tonen. Beiden lieten zich enkele keren in positieve zin opmerken; Jef met enkele gevatte reddingen en Robin  met zijn neus voor doelpunten, eerste keer bij de grote jongens en meteen scoren, het is niet iedereen gegeven.

Door deze zege blijft K.S.A.V. St. – Dimpna dicht aanleunen bij de top 5,  weliswaar op ruime 10 punten van leider Beekhoek, maar het derde geklasseerde Molenkring telt slechts één overwinning meer.

 

Indien “ koning winter” voetballen toelaat bekampen we zondag Larum. Na een mindere periode hebben ze zich opnieuw herpakt, waardoor ze voorlopig naar een vierde plaats geklommen zijn. De 4 – 0 pandoering in de heenwedstrijd ligt bij vele St. – Dimpna - spelers, bestuursleden en supporters nog behoorlijk zwaar op de maag. Hopelijk kunnen onze zwart – witten dat vandaag rechtzetten met een klinkende overwinning.

 

Vorige week ontvingen we het droevige nieuws dat  Clement Bernaerts medestichter en ex - voorzitter van K.S.AV. St. – Dimpna van ons is heengegaan.

Wij wensen zijn familie en kennissen veel sterkte toe in deze droevige tijden. 


Gepost op: 16 december 2010 om 7.21h

Aantal keren gelezen: 4857

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV