Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV 6-1 AC Olen

AC Olen kwam  vrijdagavond voor de laatste maal op bezoek in het Sultan stadion , volgend seizoen zal AC Olen en Achter Olen een fusie ondergaan en Olen United noemen.

In een goed gevuld stadion komt KSAV al op voorsprong na 8' als de hoekschop van Lars Luyckx gemakkelijk door Guy Peeters wordt binnengekopt 1-0.

Meteen reactie van de bezoekers maar doelman Stappaerts kan redding brengen.

Enkele minuten later is er defensief geklungel bij de bezoekers en kan Michiel Slaets de 2-0 op het bord brengen.

De thuisploeg gaat volop door om een derde doelpunt voor de pauze te maken met kansen voor Sepp De Roover , Guy Peeters en een vrije trap van Lars Luyckx.

Maar het is tien minuten voor de pauze als Sepp De Roover met enkele schitterende schijnbewegingen Niels Bekkema kan aanspelen en met 3-0 gaan we de rust in.

Trainer Bart Anné pept de jongens van AC Olen tijdens de rust terug op en komen gemotiveerder uit de kleedkamer , zonder kansen tot gevolg.

Integendeel het is op voorzet van Michiel Slaets dat Guy Peeters zijn tweede van de avond binnenkopt 4-0.

Die zelfde Guy Peeters laat nog een open kopkans liggen om de score op te drijven.

Dries Bouquillon brengt een klein beetje hoop voor de bezoekers met een mooie plaatsbal 4-1.

Maar een minuutje later neemt Sepp De Roover alle twijfels weg met een mooie krul 5-1.

KSAV drukt door met kansen voor Sepp De Roover, Kevin Mertens maar het is aanvoerder Kevin Wouters die de 6-1 eindstand scoort.

Volgend week zaterdag 18/3/2017 om 19u30 geven we in het Sultan Stadion Ezaart partij.