wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV A 1-4 Zoersel en KSAV B 4-1 Rosselaar-Hulsen (verslag & foto's)

KSAV start zwak aan deze belangrijke wedstrijd , na vijf minuten kan de bezoekende kapitein Geerts gemakkelijk na corner binnen koppen 0-1

Op het kwartier krijgen de bezoekers een strafschop maar thuisdoelman Simon Vervoort pakt uit met knappe redding en zo blijft het 0-1.

Dit is het moment dat de thuisploeg beter in de wedstrijd komt en enkele malen dicht bij de gelijkmaker komt.

Na de pauze een hard werkend KSAV maar op het uur scoren de bezoekers via Wens de 0-2.

De zwart/witten reageren meteen en Marijn Steurs kan de aansluitingstreffer scoren 1-2.

De KSAV motor slaagt aan een viertal keer is het kort bij de gelijkmaker via Kamara , Slaets , Kharichef maar de paal en pech houden de thuisploeg van de 2-2.

Een tiental miniuten voor tijd kan Wens met zijn tweede van de avond via een mooie counter de 1-3 op het scorebord brengen.

In blessure tijd kan Van Beurden de te zware eindstand 1-4 scoren.

Vrijdagavond gaan we op bezoek bij de leider in 1° provinciale FC De Kempen.

Na het knappe gelijkspel vorige week op verplaatsing in Alberta krijgen we Rosselaar/Hulsen de laatste in het klassement op bezoek in het Sultanstadion.

De bezoekers onder leiding van ex. KSAV jeugspeler Rob Nuyts starten het best aan de wedstrijd en doelman Brent Vandoninck moet bij de pinken zijn.

Op het halfuur kan KSAV de ban breken als Florian Synaeve in een geharrewar de 1-0 tegen de netten kan trappen.

De thuisploeg neemt nu het heft in handen en de goed gevolgde Yannick Douwen brengt voor de rust de dubbele voorsprong 2-0 op het scorebord.

Na de pauze wat druk van de bezoekers en Kris Deprins kan in de 55' de 2-1 scoren.

De zwart/witten zijn zeker niet van slag en twintig minuten voor tijd kan Milan Ackermans de geruststellende 3-1 scoren.

Rosselaar/Hulsen probeert de bakens te verzetten maar het is Jorne Leysen die in blessuretijd op vrije trap de 4-1 scoren.

Met een mooie 4 op 6 gaan we volgende week zondag op verplaatsing naar Tongerlo waar we ex. KSAV spits Stijn Vanderveken partij geven.