Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV A 3-0 Branddonk VERSLAG !

De eerste wedstrijd voor de Beker van Antwerpen tegen 1ste provincialer Branddonk werd overtuigend gewonnen.

Vooral in de eerste helft was St. Dimpna de best voetballende ploeg en werden er heel wat doelkansen afgedwongen.

Na een tiental minuten kwam K. S.A.V. dan ook verdiend op voorsprong,

Bart Vanhaeren bediende Adje Krajisnic die perfect afwerkte.

Nadien kwamen Jens Dijck en Adi Kamara dicht bij de 2-0, die tweede treffer kwam er vijf minuten voor de pauze, Lars Luyckx stuurde Marijn Steurs door de bezoekende defensie die beheerst afrondde.

Een meer dan verdiende dubbele voorsprong voor St. Dimpna tegen een toch wel tegenvallend Branddonk aan de rust.

Na de pauze begon Branddonk wel sterk, Robin Wellens moest al meteen doelman Glenn Baeten op de doellijn bijspringen. Vooral ex St. Dimpna speler Simon Pauwels liet zich meermaals opmerken en zorgde constant voor gevaar.

Twintig minuten hielden de bezoekers de druk aan maar scoren lukte hen ondanks een drietal mooie doelkansen niet.

Daarna herstelde K. S.A.V. het evenwicht en tien minuten voor het einde werd Florian Synaeve in de zestien onderuitgehaald , Adi Kamara knalde de strafschop keihard binnen.

Een verdiende overwinning van St. Dimpna vooral op basis van een sterke eerste helft.

Gepost op: 11 augustus 2018 om 10.48h