Secretariaat



Open: donderdag 28 juli
18u30-19u30

2e Prov 13 augustus 2022

18.30u

KSAV A - Kontich A
(beker van Antwerpen)

wedstrijdbal:

4e PROV 13 augustus 2022

16.00u

St. Lenaerts B - KSAV B
(beker van Antwerpen)

wedstrijdbal:

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Fiets- en wandeldag Avalympics vzw

ZONDAG 20 SEPTEMBER 2015 – 13de Fiets- en wandeldag van AVALYMPICS vzw

 

Graag nodigen wij je uit op onze jaarlijkse fiets- en wandeldag. Van 7.30 uur tot 16.00 uur kan je een familiefietstocht maken over 30 km of 50 km, voor wielertoeristen staat een fietstocht van 80 km op het programma.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een wandeling van 7,5 km of 15 km in de wondermooie Netevallei te maken. Vertrekplaats van alle activiteiten : zaal MPI Oosterlo, Eindhoutseweg 25 te Geel – Oosterlo.

Ook voor de innerlijke mens is er ruimte voorzien. In de voormiddag spek & eieren met speltbrood, in de namiddag is er ruimte voor een Vliet, home made taart, zeuntpaté, rijstpap van de Wolfskamer, pensen van Vandecruys met gebakken appeltjes van Helsen, koffie van Mokapi of de Maan, maar evenzeer een hamburger, een hotdog of een broodje kaas. Bijna allemaal streekproducten.

De opbrengst gaat volledig naar Avalympics vzw, zodoende kunnen wij ons sportaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking verder ontwikkelen. Nog belangrijker, financieel gezond houden.

Voor de allerkleinsten  is er een springkasteel, voor de iets ouderen zonder leeftijdsbeperking leuke spelen van Springstad (www.springstad.be) uit Oosterlo.

 

Mogen wij je vragen om in je vriendenkring wat reclame te maken of de affiche in bijlage te delen op je facebook ? Je kan ze ook delen op de facebook van Avalympics vzw.

 

WORD G-SPORTFAN van AVALYMPICS vzw

 

Mogen wij je evenzeer vragen om G-sportfan van Avalympics vzw te worden ? Je brengt een bezoekje aan www.gsportfonds.be van provincie Antwerpen en klik op ‘word G-sportfan’.

Lees alles eens rustig en word G-sportfan. Het zou tof zijn als je kiest van het project van Avalympics vzw. Mocht een ander project je iets meer charmeren, geen probleem.

Het project van Avalympics vzw is de opstart van het G-veldrijden in provincie Antwerpen. Vijf cyclocrossorganisatoren en niet van de minste zetten hun wedstrijden in samenwerking met G-sportfonds provincie Antwerpen open voor wielrenners met een beperking.

Avalympics vzw heeft een bloeiende en vooral groeiende G-wielerwerking en wel nu ook op G-cyclocrossvlak de doorbraak.

Belangrijk, wij proberen niet alleen het G-veldrijden te promoten, maar ook wielerclubs te overtuigen om hun deuren te openen voor wielrenners met een beperking.

 

Wielrennen, maar vooral het leven is pas mooi als kleur pertinent en permanent aanwezig is.

 

Sportieve groeten, Theo

 

Theo Verdonck,

coördinator Avalympics vzw

Eindhoutseweg 25

2440  Geel

0486/25.61.41

www.avalympics.be

 

 


Gepost op: 10 september 2015 om 18.05h

Aantal keren gelezen: 2324

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV


Dames 4e PROV