wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV 5-0 KFC Mol (verslag)

KSAV behaalde gisterenavond weer een fantastische overwinning met een 5-0 overwinning tegen KFC Mol.

Knap resultaat van onze jongens!

Na 25 minuten was deze match volledig beslist, St. Dimpna walste over Mol heen en zette zonder problemen een forfait score op het bord.

Na amper 4 min opende St. Dimpna de score, de eerste doelkans was meteen raak. Een afgemeten voorzet van Bart Vanhaeren bereikte Michiel Geeraerts die de bezoekende doelman in de korte hoek te grazen nam.

K. S.A.V. ging op z'n elan door en vijf minuten later zorgde een mooie combinatie tussen Yannick Janssens en Michiel Geeraerts ervoor dat Michiel Slaets de 2-0 moeiteloos tegen de netten knalde.

Iets voorbij het kwartier dribbelde Michiel Geeraerts al z'n belagers, de doelman in kluis en legt de bal in het lege doel.

Na 22 min komen de bezoekers gevaarlijk opzetten, Niels Bekkema kan de bal net voor de doellijn ontzetten en brengt een snelle tegenaanval opgang die door Michiel Slaets feilloos word afgewerkt.

4 -0 na amper 23 minuten, de talrijk opgekomen supporters kregen waar voor hun geld.

K. S.A.V. liet daarna het tempo gevoelig zakken alhoewel het via Niels Taels en Michiel Slaets nog twee enorme kansen liet liggen. Ook Mol zorgde nog voor gevaar, K. S.A.V. doelman Baeten stopte de doorgebroken Sannen af en het afstandschot van Peeters vond eveneens de St. Dimpna doelman op z'n weg.

Gescoord werd er voor de pauze echter niet meer, K. S.A.V. ging de rust in met een riante 4-0 voorsprong.

De tweede helft was amper bezig wanneer Yannick Janssens met een fraai afstandschot de forfait cijfers op het scorebord zette.

Daarna verwaterde het spel van K. S.A.V. waardoor Mol toch enigzins gelijke tred kon houden.

Topschutter Niels Taels jaagde vruchteloos achter z'n goaltje, maar er stond altijd wel een of ander lichaamsdeel van een bezoeker in de weg.

Alweer een overtuigende overwinning van K. S.A.V. dat in twee wedstrijden toch al 10 keer de netten bol zette. zondag trekt St. - Dymphna naar Sint Martinus Halle dat in Laakdal eveneens een pak voor de broek kreeg (7-3)