wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV 3-1 Punt Larum

De eerste match voor de Beker van Antwerpen werd niet zonder slag of stoot door St. Dimpna gewonnen.

Ondanks veel balbezit gaven de bezoekers met enkele gewezen K. S.A.V. - spelers in hun rangen weinig kansen weg.

K. S.A.V. hield het tempo te laag en kwam er dan toch een kans dan werd deze vakkundig verkwanseld.

Punt / Larum counterde enkele keren gevaarlijk maar K. S.A.V. doelman Glenn Baeten kwam telkens gevat tussen.

Twee minuten voor rusten kanjerde Niels Bekkema met een knal in de winkelhaak St. Dimpna alsnog op voorsprong.

Na de pauze éénzelfde spelbeeld, K. S.A.V. veelal in balbezit maar weinig gevaarlijk, Pu/La loerend op de counter.

Op het uur kenden de bezoekers succes, Soontjens kreeg veel vrijheid en ronde beheerst af.

Na deze gelijkmaker voerde St. Dimpna het tempo en de druk op, Michiel Geeraerts en Sepp De Roover kregen de bal echter niet tussen de palen.

Het was wachten tot 10 minuten voor affluiten alvorens de bezoekers kraakten, Niels Taels op aangeven van Sepp De Roover trapte de 2-1 binnen.

In de slotminuut stelde de sterk ingevallen Yannick Janssens de K. S.A.V. overwinning veilig en trapte vanop de grote rechthoek de 3 - 1 eindstand op het scorebord.

Een moeizame overwinning voor K. S.A.V.  tegen een zich kranig werend Punt / Larum.

1-0 Niels Bekkema (43')

1-1 Yesin Soontjes (62')

2-1 Niels Taels (78')

3-1 Yannick Janssens (89')

De tweede wedstrijd voor de beker van Antwerpen gaat door zaterdag 5 augustus om 18u30 in Tongerlo.

Gepost op: 4 augustus 2017 om 9.44h