wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV A 4-0 Bevel (verslag,foto's, uitslagen 2B)

St. Dimpna speelde een schitterende eerste helft, en met een 3-0 ruststand was de wedstrijd zo goed als gespeeld.

In het eerste kwartier kon Bevel nog enigzins gelijke tred houden, maar daarna was het al K. S.A.V. wat de klok sloeg.

Met goed en snel combinatievoetbal overklaste St. Dimpna de bezoekers en de doelkansen stapelden zich op.

Iets voor het halfuur opende een sterke Adi Kamara de score, op zijn eentje rolde hij de bezoekende verdediging op en knalde de bal daarna hard in het dak van het doel.

Op het halfuur haalde Leeroy Geypen snoeihard uit, de bal week nog even af en de bezoekende portier mocht een tweede maal vissen.

Op slag van rusten slalomde Adi Kamara nog eens door de Bevel verdediging zijn schot strandde echter op de paal en de goed gevolgde Michiel Slaets trapte de rebound en de 3-0 ruststand op het scorebord.

Na de pauze begon Bevel met een alles of niks offensief, K. S.A.V. kwam een keer goed weg wanneer een schot van Ooms op de paal belandde.

Doelman Glenn Baeten haalde nog een mooi geplaatst schot van Peers uit zijn doel, terwijl enkele hoekschoppen voor wat rommelige fases in de K. S.A.V. rechthoek zorgden.

Maar na een kwartier was de storm geluwd en nam St. Dimpna de match opnieuw in handen, echte doelkansen bleven echter uit.

Ook de bezoekers berusten in hun lot en de match kabbelde rustig naar het einde.

Een minuut voor affluiten trapte Michiel Slaets nog eens op doel, de Bevel doelman bokste de bal in de voeten van Adi Kamara die met zijn tweede van de avond de 4-0 eindscore vastlegde.

Met deze recente 12 op 12 kan K. S.A.V. St. Dimpna met een gerust gemoed de moeilijke verplaatsing naar Olmen aanvatten.