Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant 10

 

NUL  OP  NEGEN,

                                          

                                           De laatste drie wedstrijden zijn een serieuze afknapper, drie keer met duidelijke cijfers geklopt, terwijl we in deze drie wedstrijden zeker niet de mindere van de tegenstander waren, erger zelfs, we hadden deze matchen grotendeels onder controle en toch ………..  nul punten !!!!!

 

In Molenkring kwamen we vroeg op voorsprong en spelen we een uitstekende eerste helft, ook na rusten is er geen vuiltje aan de lucht tot de scheidsrechter begint te compenseren, een ingebeelde strafschop en een voorafgaande fout zorgen ervoor dat de thuisploeg in amper drie minuten tweemaal scoort, waardoor de match  helemaal kantelt en K.S.A.V. een zure onverdiende nederlaag oploopt .

 

Thuis tegen Tongerlo startten  onze zwart – witten furieus, in het eerste halfuur komen de bezoekers amper over de middenlijn, mooie doelkansen volgen elkaar op,  maar ……   bij het rustsignaal staat het  wel  0-2 voor de bezoekers, van een lesje in efficiëntie gesproken. Na de koffie verloopt de wedstrijd evenwichtiger maar alweer zijn het de gasten die hun doelkansen perfect benutten, terwijl scoren voor K.S.A.V. maar niet wil lukken, het late eerreddende doelpunt is enkel goed voor de statistieken.

 

Vorige zondag in Zammel zagen de St.- Dimpna supporters veel goede wil, veel druk naar voor,  maar zo goed als geen doelkansen. Een enorme fout in de verdediging vlak na de koffie, en alweer een zeer goedkope strafschop zorgen ervoor dat  de drie punten,weliswaar verdiend, in Zammel bleven.

 

In het klassement hebben we nu een flinke buiteling gemaakt, alhoewel ervoor de eindrondeplaatsen nog veel mogelijk is, moet K.S.A.V.  zich dringend herpakken in de nu drie opeenvolgende thuiswedstrijden, daarin mogen er geen punten te grabbel gegooid worden.

                                                                                                         Het “ linergieteam “  


Gepost op: 10 maart 2011 om 7.33h

Aantal keren gelezen: 3145

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV