Lentezon - KSAV

4e PROV 21 april 2024

Zammel - KSAV B

KSAV A 2-0 Arendonk Sport (video hoogtepunten & foto's)

De komst van Arendonk Sport kondigde zich als bijzonder lastig aan, de bezoekers wonnen vorige week nog met 4-1 tegen Wuustwezel.

De thuisploeg voor het eerst in de away tenue in het turqoise blauw.

Vandaag geen tijd om te verzinnen, onmiddellijk de beuk er in want na een minuutje een uitbraak van Arendonk en doelman Glenn Baeten moet de bezoekende aanvaller foutief stoppen in de grote backlijn.

Bezoeker Seels achter de bal maar Glenn Baeten stopt de elfmeter.

KSAV krijgt zijn eerste kans, lange bal tot bij Kevin Janssens voorzet naar de tweede paal  en Kieran Daems werkt koel af , 1-0 na elf minuten.

KSAV drukt door, een lange bal naar Stijn Van Gemert die vlot voorbij zijn mannetje gaat maar de bezoekende doelman voorkomt de kans.

Na twintig minuten voorzet Kobe Stokmans maar Nico Hoes kopt de bal over.

Enkele minuten later een verre lob bal van de Arendonkse middenvelder maar deze gaat ver over.

Arendonk steekt daarna nog een tandje bij en we hebben het zeer moeilijk om tot voldragen acties te komen maar verder dan een kopbal komen de bezoekers ook niet.

Net voor de pauze nog een verre trap maar Glenn Baeten voorkomt een doelpunt door ook de rebound te pareren.

We gaan rusten met een 1-0 voorsprong .

Arendonk Sport drukt door met een hoge voorzet , Glenn mee in het duel maar kan de bal niet klemmen maar Niels Bodard is de reddende engel op de doellijn.

Verre bal Kevin Janssens op targetspits Kieran Daems die legt de bal klaar voor Nico Hoes maar de bezoekende doelman Jasper Smets is bij de pinken.

KSAV heeft de wedstrijd onder controle, snelle run van Kobe Stokmans op de rechterflank maar zijn poging beland op de vuisten van de bezoekende doelman.

Kevin Janssens steekt door op Stijn van Gemert tot bij Kobe Stokmans maar Kobe laat de kans onbenut om de stand te verdubbelen.

In het slot van de wedstrijd is het dan toch raak. Hoekschop Kevin , Niels van Tillo kopt door tot bij Nico Hoes maar zijn poging strand op de paal. Kobe Stokmans reageert het snelst en kan de bal tegen de netten prikken 2-0.